Espegard

 Espegard hjälper dig att laga mat över öppen eld!

Espegar där ett norskt friluftsföretag känt för sina friluftsprodukter som exempelvis friluftsgrillen Braspanna (eller Bålpanna som den också kallas) samt ett mindre eldfat med grillgaller. Espegard promotar ”mer tid ute” och det instämmer förstås även Smart Fritid i. För vem ångrar tid utomhus? Eller ännu hellre en gemensam måltid tillagad över öppen eld. Espegards matlagningsprodukter gör att den där stunden med matlagning utomhus blir av. Det blir så mycket enklare när du har bra grejer som håller länge. Espegard har nästan allt som gör stunden runt eldstaden trivsam – och resten av vi!

 

Espegard tillbehör – produkter för matlagning över eld

Det finns en rad tillbehör Braspannan när du ska laga mat utomhus. Ett grillgaller och en kedja ingår och i kedjan kan du smidigt hänga till exempel kaffepanna eller soppgryta. Tänk dig stämningen när du kokar kaffet i en vacker kaffepanna över elden!

Espegard har fler tillbehör som exempelvis soppgrytor i olika storlekar, stekhäll i rostfritt, grillplatta i gjutjärn och ett stekbord i gjutjärn som passar i Braspannan. En rolig och populär produkt är popcorngrytan som ger underhållning på barnsligt hög nivå rund elden! Smart Fritid är ett familjeföretag och vi använder och älskar själva många av produkterna på vår fritid. Vi har även recept på vildmarksmat som är framtagna just för och med Espegards matlagningsprodukter.

 

Ska vi slå norrmännen?

Norrmännen älskar som bekant att tillbringa fritiden utomhus gärna vid sin hytte och vi svenskar är väl kanske inte fullt lika duktiga på att leva livet utomhus. Eller ska vi ge dem en match?

Espegard är väldigt popu lära i Norge och vi svenskar har nu alltmer hittat och kommit att älska Espegards produkter. Framförallt Braspanna original 60 som är den modell som är allra populärast och som vi valt ut för våra kunder.

 

Vedprodukter från Espegard

Espegard startade sitt företag i Hallingdal i Norge i mitten av 1980 med produkter för att hantera ved - men har sedan dess även inkluderat friluftsprodukter framförallt inom matlagning utomhus. När det gäller vedprodukter saluför vi Kindling Cracker från Espegard. Det här är en så smart manuell vedklyv att den spritt sig från Nya Zeeland till hela världen.

Ta en titt nedan för att utforska hela vårt utbud av produkter från Espegard. Öppet köp i 365 dagar. Köp och enkelt online hos familjeföretaget Smart Fritid som har testat de flesta produkterna själva.