Espegard Braspanna original 60

770 - Espegard

Braspanna 60 är en populär hängande eldstad från Espegard. Perfekt när du vill laga mat ute eller värma dig över öppen eld i din trädgård eller i ditt vildmarksläger.

2799.00 kr
Ordinarie 3590.00 kr , du sparar 791.00 kr, (22%)
Svea WebPay Delbetalning 153.76 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Espegard Braspanna orignal 60- värmer dig och din mat!

 

Espegard Braspanna original 60 är en friluftsgrill med en hängande eldstad. Älskas av alla som gillar att var utomhus - alla behöver värme och alla behöver mat! Braspannan levereras hem till din dörr med fri frakt.

 

Nu har Espegard Braspanna Original 60 hunnit bli lika älskad i Sverige som i sitt ursprungsland Norge. Braspannan är en härlig grill och eldstad för livet utomhus - ställ den i trädgården, på gårdens grillplats eller på vildmarkscampingen.

 

 

Populär hängande eldstad för friluftsliv!

Braspannan är en omtyckt hängande eldstad och portabel friluftsgrill som du både kan värma dig vid och laga mat på utomhus. Du kan antingen grilla på grillgallret, ställa en stekpanna på gallret eller tillaga rätter i en gryta som du hänger i kedjan över elden.

Ett stekbord av gjutjärn kan ställas i eldfatet och du kan woka och steka. Kanske vill du avsluta måltiden med att koka kaffe över din lägereld?

 

Espegard Braspanna Original 60
Med Espegard Braspanna får du en värmande eld och kan laga mat ute (renskinn finns att köpa här)

 

 

Espegard Braspanna Original 60 - snyggaste friluftsgrillen

Eldfatet har en diameter på 60 cm och därför kallas friluftsgrillen ibland för Espegard Braspanna Original 60.

Det finns många praktiska tillbehör från Espegard som du kan komplettera med så du kan laga bra, mättande mat utomhus i trädgården, i skogen eller på isen.

Braspannan ger ett klassiskt och stilfullt intryck vilket tillför stunden runt elden lite extra. Eldstaden är av svart emaljerade plåt och har högst upp en dekorerad spira.Braspanna - både eldstad ute och grillplats - på bekväm höjd!

Med Braspannan lagar du inte bara mat, utan hela gänget kan värma sig runt den också. Känn lugnet sprida sig i kroppen när du blir sittandes och bara tittar in i elden.

Eldfatet där du gör upp eld hänger på lagom höjd över marken så att ni både sittandes och ståendes kan njuta av elden, och få den på bekväm höjd för matlagning.

För att skydda barn från gnistor som kan sprätta från veden finns gnistskydd att köpa till.

 

 

 

Espegard Braspanna står stadigt med tre ben på ojämnt underlag

Braspannan är robust med sina tre ben som gör att du kan ställa den stadigt även på lutande underlag.
Eldfatet hänger i kedjor vilket gör att du enkelt justerar höjden efter behag. Tack vare kedjorna som eldfatet hänger i, kan du alltid få det att hänga horisontellt oavsett markens lutning.

 Häng kaffepanna och gryta över Espegard Braspanna

Över Braspannan hänger du till exempel en emaljerad soppgryta, kaffepanna, popcorngryta eller vad du vill. Många tillbehör för matlagning finns att köpa till. Ett rostfritt grillgaller ingår, liksom en kedja med krok att hänga upp kaffepanna och kokkärl.
Ovanpå grillgallret kan du förstås grilla direkt eller ställa en form eller stekpanna om du hellre vill steka. Grillgallret kan justeras på tre olika höjder över elden.

Här kan du se alla tillbehör till Espegards Braspanna.

 

 

Espegard Braspanna - enkel att ta isär och ta med sig

Delbara ben gör att du kan packa ihop Braspannan och ta med den i bilen på utflykter, till skogen, till fjället med skotern eller ut på isen. Garanterat uppskattat bland vännerna!

Varje ben går att dela i tre delar, själva eldfatet går att kroka loss från kedjan som den hänger i. Det gör att Braspannan går att flytta runt också i trädgården efter behag.

 

Varför är det bättre att elda i en Braspanna än direkt på marken?

  • Du eldar säkert i naturen, även när det är torrare i markerna.

  • Du lämnar inga fula spår efter dig på marken och spräcker inga stenhällar.

  • Du får elden högre upp vilket gör att brasan värmer bättre och du får bekvämare ställning när du tillagar mat över den.

  • Du kan göra upp eld även i en besvärlig sluttning. Eftersom pannan hänger i kedjor kan du justera den så den alltid hänger rakt.

  • Det finns gnistskydd att köpa till för att barnen inte ska råka få gnistor på sig om du eldar med ved som sprätter.

  • Braspannan är vacker att titta på och ger därför extra stämning.Espegard Braspanna - 4 bilder på bålpanna.
Braspannans ben är enkelt avtagbara och delbara så att du kan ta med den och slå upp ett läger.

 

 

 

Vilka gillar Espegard Braspanna original?

För vem passar Braspannan? Alla som gillar att laga mat utomhus - eller vill ha en praktisk och vacker hängande eldstad.

Privatpersoner köper Braspannan och har hemma på gården eller i trädgården och gör en mysig lägerplats runt den och tar med på utflykter.

Jaktlag köper gärna Braspannan liksom folk som åker iväg på fiskeresor och vill ha en mysig samlingspunkt med möjlighet att grilla sin fångst.

Vi har sett att företag som vill ha en kick off eller ett företagsevent köper Braspannan. En kanske oväntad köpgrupp är förskolor, både med och utan utomhusprofil.

 Specifikationer Espegard Braspanna Orignal 60:

Höjd: ca 180 cm
Vikt: ca 21 kg
Diameter: 60 cm
Material eldfat: emaljerat stål
Material benställning: svartlackat stål
Ingår: Säljs komplett med eldfat, ben, spira, kedjor att hänga eldfatet i, grillgaller i rostfritt stål, konsoler till grillgallret, kedja med krok att hänga ex. kaffepanna eller grytor. Glöduppsamlare under eldfatet.
Utsmyckning: Spira högst upp
Ben: 3 stycken, avtagbara som även går att skruva isär (se film som visar tydligt)
Leverans: Levereras hem till dörren - fri frakt!

 

 

Köp Espegard Braspanna av Smart Fritid - familjeföretaget som ger dig snabb leverans och personlig service!

 

 

Extra tillbehör till Espegard Braspanna

Tillbehör att köpa till Braspannan: lock till eldstaden, regnskydd till Braspannan, gnistskydd till Braspannan, gnistlock, avlastningsbord för Braspanna och stekbord i gjutjärn som passar att ställa i Braspannan.

Här hittar du alla tillbehör till Braspannan som finns att köpa.

 

 

Regnskydd till Braspannan underlättar

Vill du köpa bara ett tillbehör till Espegards Braspanna rekommenderar vi regnsskydd till Braspanna - det håller din Braspanna fin under många år, och den är alltid torr och redo att använda, utan slask och snö i. Regnskyddet gör det även möjligt att förvara ved torrt inför nästa grillning.

 

Vill du ha tips på recept på mat att laga utomhus titta här!

 


Film som visar hur man skruvar ihop sin Braspanna (extremt enkelt, så det behöver man egentligen inga instruktioner till, men filmen är ett bra sätt att bekanta sig med Braspannan.) Visar också när en familj använder den: poppar poccorn med popcorngrytan, värmer varm choklad till barnen i kaffepanna, barnen grillar korv. Inget tal.

 

 

 

Tipsa