Stekbord i gjutjärn 45 cm

786 - Espegard

Espegards stekbord av gjutjärn när du vill steka utomhus över eld. Passar även i Braspannan!

895.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Stekbord i gjutjärn - gör det enkelt att laga mat ute!

Stekbord över eld gör det lätt att laga mat ute till många

 

Tänk att kunna laga precis vilken mat du vill utomhus, inte bara grillat, utan riktiga grytor eller wokar med färska grönsaker! Med det här stekbordet i gjutjärn från Espegard blir det så enkelt att laga mat ute. Även när ni är många.

Förvåna dina vänner med att trolla fram valfri rätt med hjälp av det gedigna stekbordet i gjutjärn. Man behöver inte vara en duktig kock när man har ett stekbord - matlagningen ute på ett stekbord känns så enkel.

 

 

Stekbord av gjutjärn - sprider värme över hela stekytan

Det här är ett stekbord i gjutjärn med optimala stekegenskaper. Det håller värme bra och sprider det jämnt över stekbordet tack vare att det är av gjutjärn. Tjockleken på godset är 6 mm.

 

 

 Stekbord gjutjärn eld
Stekbord av gjutjärn att ställa över eld utomhus.

 

 

Stekbordet passar att ställa i Espegard Braspanna

Stekbordet passar att ställa direkt över öppen eld utomhus, eller att ställas i Braspannan. Båda är från Espegard och passar därför ihop.

 

 

Vad steker man ute på stekbordet?

På ett stekbord utomhus lagar du hela måltiden - vilket är bekvämt. Du steker grönsaker, korv, köttbullar, svamp, kyckling, fisk, vegetariska rätter, potatis - för att inte glömma den älskade korven. Till och med pannkakor funkar.

 

 

Tips för att varmhålla maten

Är en del av maten färdig lägg den på kanten av stekbordet och se till att inte ha glöd eller brinnande ved under. På så sätt varmhåller du utan att bränna maten tills all mat är färdig.

 

 

Benen går att skruva av - lättare att transportera

Stekbordet är lätt skålformat och klarar även av lite större mängd mat när det ska tillagas till många. Benen är avtagbara, du skurvar loss dem, vilket gör den enkel att transportera och ta med dit du vill för en utomhusfest.

 

 

Stek in stekbordet innan du använder det

Innan du använder stekbordet första gången steker du in det. Häll rapsolja och hetta upp stekbordet över elden tills det ryker. Torka av fettet och upprepa proceduren. Stekbordet har svartnat när du har stekt in det.

 

 


Specifikationer Stekbord gjutjärn:
Funktion: att steka och woka på
Material: gjutjärn
Stativ: Tre avtagbara ben.

Diameter: 45 cm
Dia. inklusive handtag: 50 cm

Höjd: 25 cm
Vikt: ca 7 kg
Tjocklek: ca 6 mm

 

 

Köp ditt stekbord i gjutjärn för att laga mat utomhus - det är lätt att handla i vår webbshop & vi ger dig snabb leverans!

Tipsa