Bradley Smoker - Digital 6-galler

BTDS108CE - Bradley Smoker

Bradley Smoker 6-gallersskåp med digital rökgenerator.

6295.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 299.44 kr/Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Vikt 25.9 kg
 • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

 • Snabb leverans!

 • Öppet köp 365 dagar!

 • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Bradley Smoker Digital 6-galler rök

 

Bradley Smoker digital 6-galler från Bradley Smoker. Fiskrök och köttrök för dig som vill röka kött och fisk hemma - enkelt och bekvämt - och med förbannat gott resultat!

 

Det här digitala rökskåpet ger dig den mest utsökta rökta maten - på det enklaste sättet. Även klåpare på matlagning som vi själva är, har fått så god rökt mat så vi tappade hakan. Och lyckas vi så lyckas alla.

 

Bradley Digital 6-galler är 20 cm högre än digital 4-galler

"Bradley Smoker 6 galler" är ett av Bradleys Smokers största rökskåp med sina 68 cm på höjden invändigt. Den är 20 cm högre än Bradley Smokers 4-gallers rökskåp. Vill du röka mycket på en gång, då är det en Bradleyrök med 6 galler som du ska köpa. Eller om du har större köttbitar som du behöver få plats med i ditt rökskåp.

Förutom storleken är Bradley Smoker digital 6 galler och 4 galler samma rökskåp, båda digitala termostatstryrda elrökar som ger rökt mat av högsta klass.

 

Bradley Smoker digital - har både termostat och timer

Den digitala rökgeneratorn är utrustad med såväl termostat som timer för att göra det riktigt enkelt att röka mat. Med vedrökta rökskåp behöver du mycket träning och handlag för att få ett bra resulat, med Bradleys elrökar är det bara att läsa manualen, stoppa in stickkontakten, ladda rökgeneratorn med rökbriketter, och ställa in tillagningstid, temperatur i rökskåpet och hur länge du vill ha rök. Så är du igång!

De digitala rökskåpen från Bradley har både termostat och timer, vilket gör att rökningen kräver ännu mindre passning. Termostaten gör att temperaturen regleras efter väder och vind. Börjar det blåsa eller solen går i moln reglerar termostaten effekten så att värmen blir konstant i rökskåpet.

Fördelen med timer är förstås att du kan ställa in hur länge den digitala röken ska ha värmen igång och hur länge den ska producera rök. Det går alltså att styra dessa två parametrar separat - du kan ha en tid för värme - och en annan tid för rök. Bradleys rökskåp ur originalserien saknar dessa två extra finesser.

 

 

Bradley Smoker temperatur

Du väljer själv temperatur i din Bradley Smoker -varmröker gör man lämpligen mellan 70 och 100 grader C. Vill man röka svalare slår man aldrig på värmeelementet och då brukar rökskåpet komma upp i runt 40 eller 50 grader C beroende på mängd livsmedel du lägger in och på omgivande temperatur. Och de som vill komma upp i den råa konsistensen som vid kallrökning köper sig en kallrökningsenhet för att ytterligare få ner temperaturen i sin Bradley. Här köper du din kallrökningsenhet.

 

Vill du lära dig grunderna hur man röker mat? Läs gärna Smart Fritids Rökguide!

 

 Albriketter för Bradley Smoker.
I Bradley Smoker 6-galler använder du Bradleys rökbriketter som finns i fler än 20 smaker.

 

Bradley Smoker 6 galler ger dig ren fin rök

Du får en fin och ren rök i en Bradley, tack vare hur röken framställs. Rökbriketterna bränns på ett elektriskt element och avger rök, för att sedan matas fram och trilla ned och släckas i vatten i en droppskål. På det sättet blir det aldrig någon oren rök som kan ge dåliga bismaker.
Rökbriketterna matas fram automatiskt var tjugonde minut, och ger upp till nio timmars rök utan påfyllning av rökbriketter. Smart Fritid har ett komplett sortiment av Bradleys rökbriketter med fler än 20 smaker.

 


Rökt kött i Bradley Smoker.
Rökrecept för Bradley Smoker finns i Smart Fritids rökrecept.

 

 

Bradley Smoker 6-galler gillas av proffsen

Med en termostatstyrd elrök är det inte längre bara jägare och fiskare som röker mat. Även mindre matproducenter som ex. kycklinguppfödare, restauranger och proffskockar har börjat röka sin egen mat och fått ökad lönsamhet. Proffsen är ofta "storrökare" och väljer vanligtvis en 6-gallers rök från Bradley.
 Specifikationer Bradley Smoker Digital 6-galler:

 • Vikt: ca 25,9 kg
 • Storlek skåp utvändigt: 985 x 435 x 360 mm.
 • Storlek skåp utvändigt inkl. rökgenerator: 985 x 620 x 360 mm.
 • Storlek rökutrymme invändigt: 680 x 390 x 290 mm.
 • Galler: 6 st à 380 x 280 mm.
 • Max strömförbrukning: 500 W ugnselement / 125 W rökgenerator.
 • Max temp: Ca 150°C.
 • Min temp: Se kallrökning.

 • Utsida: Epoxylackerad plåt.
 • Insida: Rostfri plåt.
 • Tillbehör: Levereras komplett med rökgenerator, sex galler, dropplåt, vattenbehållare och svensk manual.
 • Garanti: 12 månader, CE-godkänd.
 • Fraktfri hemleverans!

 


Kort instruktionsfilm hur Bradley Smoker 6-galler fungerar.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill du ha en jämförelse mellan Bradleys och Borniaks rökskåp - se nedan för en guidning skillnaderna mellan rökskåpen.

Vilket rökskåp ska man ha

Och nedan finns en översikt över samtliga rökskåp från Bradley Smoker och Borniak:

Översikt alla modeller rökskåp Bradley och Borniak

------------------------------------------------------------------------------------------------


Smart Fritid ger dig god service både före och efter ditt köp, vi har funnits sedan 2004 som webbhandel och finns här för dig om det skulle vara något. Köp ett rökskåp fraktfritt och få snabb leverans av Smart Fritid!
365 dagars öppet köp.

Tipsa