Bradley Smoker - Digital 6-galler

BTDS108CE - Bradley Smoker

Samma elrök som Bradley Smoker digital 4-galler men 20 cm högre. För dig som vill kunna hänga större köttstycken eller röka mer samtidigt.

6995.00 kr
Ordinarie 8500.00 kr , du sparar 1505.00 kr, (18%)
Svea WebPay Delbetalning 328.61 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Vikt 25.9 kg
 • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

 • Snabb leverans!

 • Öppet köp 365 dagar!

 • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Bradley Smoker Digital 6-galler - 20 cm högre

En digital Bradley rök med 6 galler för dig som behöver röka mer samtidigt eller utrymme att hänga större köttstycken. Bradley digital 6 galler är mycket ett mycket bra rökskåp för dig som vill röka kött och fisk hemma - enkelt och bekvämt.

 

Det här digitala rökskåpet ger dig den mest utsökta rökta maten - på det enklaste sättet. Även klåpare på matlagning som vi själva är, har fått så god rökt mat så vi tappade hakan. Och lyckas vi så lyckas alla. Det blir helt enkelt förbannat gott!

 

 

Bradley Digital 6-galler - 20 cm högre än digital 4-galler

"Bradley Smoker 6 galler" är ett av Bradleys Smokers största rökskåp med sina 68 cm på höjden invändigt. Den är 20 cm högre än Bradley Smokers 4-gallers rökskåp. Vill du röka mycket på en gång, då är det en Bradley rök med 6 galler som du ska köpa. Eller om du har större köttbitar som du behöver få plats med i ditt rökskåp.

Förutom storleken är Bradley Smoker digital 6 galler och 4 galler samma rökskåp, båda digitala termostatstryrda elektriska Bradley rökar som ger rökt mat av högsta klass - och är väldig lätt att röka med. Funkar både som varmrök och kallrök.

 

 Bradley Smoker
Du kan använda alla 6 galler - eller några galler + hänga på krokar i din Bradleyrök.

 

 

Bradley Smoker digital - så mycket enklare att röka

Den digitala rökgeneratorn är utrustad med såväl termostat som timer för att göra det riktigt enkelt att röka mat. Med vedrökta rökskåp behöver du mycket träning och handlag för att få ett bra resulat, med en Bradley rök är det bara att stoppa i kontakten, ladda rökgeneratorn med rökbriketter, och ställa in tillagningstid, temperatur i rökskåpet och hur länge du vill ha rök. Så är du igång!

 

 

Fördel med digitalt rökskåp

De digitala rökskåpen från Bradley har både termostat och timer, vilket gör att rökningen kräver ännu mindre passning.

 • Termostaten gör att temperaturen regleras efter väder och vind. Börjar det blåsa eller solen går i moln reglerar termostaten effekten så att värmen blir konstant i rökskåpet.

 • Fördelen med timer är förstås att du kan ställa in hur länge den digitala röken ska ha värmen igång och hur länge den ska producera rök. Det går alltså att styra dessa två parametrar separat - du kan ha en tid för värme - och en annan tid för rök. Bradleys rök från originalserien saknar dessa två extra finesser som de digitala rökarna har.

 

 

 

Bradley Smoker temperatur - hur varmt ska jag röka?

Du väljer själv temperatur i din Bradley Smoker - varmröker gör man lämpligen mellan 70 och 100 grader C. Vill man röka svalare slår man aldrig på värmeelementet och då brukar rökskåpet komma upp i runt 40 eller 50 grader C beroende på mängd livsmedel du lägger in och på omgivande temperatur. Och de som vill komma upp i den råa konsistensen som vid kallrökning köper sig en kallrökningsenhet för att ytterligare få ner temperaturen i sin Bradley. Här köper du din kallrökningsenhet.

 

 

 

 Albriketter för Bradley Smoker.
I Bradley Smoker 6-galler använder du Bradleys rökbriketter som finns i fler än 20 smaker.

 

Bradley Smoker 6 galler ger dig ren fin rök

Du får en fin och ren rök i en Bradley rök, tack vare hur röken framställs. Rökbriketterna bränns på ett elektriskt element och avger rök, för att sedan matas fram och trilla ned och släckas i vatten i en droppskål. På det sättet blir det aldrig någon oren rök som kan ge dåliga bismaker.


Rökbriketterna matas fram automatiskt var tjugonde minut, och ger upp till nio timmars rök utan påfyllning av rökbriketter. Smart Fritid har ett stort sortiment av Bradleys rökbriketter med cirka 15 smaker - största utbudet av rökbriketter i Sverige.

 


Rökt kött i Bradley Smoker.
Rökrecept för Bradley Smoker finns i Smart Fritids rökrecept.

 

 

Bradley Smoker 6-galler gillas av proffsen

Med en termostatstyrd elrök är det inte längre bara jägare och fiskare som röker mat. Även mindre matproducenter som ex. kycklinguppfödare, restauranger och proffskockar har börjat röka sin egen mat och fått ökad lönsamhet. Proffsen är ofta "storrökare" och väljer vanligtvis en 6-gallers rök från Bradley.
 

 

Manual på svenska för Bradleys digitala rökar

Här hittar du en svensk manual till Bradley Smokers digitala rökskåp - både för 4-galler och 6-galler. Med hjälp av den kan du bekanta dig med skåpet redan innan ditt köp. Det finns skisser som visar hur skåpet ser ut, både på utsidan och insidan med delarna benämnda. Du får lära dig hur man enkelt monterar ihop sin Bradley rök inför första användningen, hur man "röker in" den inför första rökningen och hur man använder den på ett säkert sätt.

Du får också reda på hur du gör rent din Bradley rök efter varje användning - allt för att den ska hålla sig fräsch länge och vara säker i drift.

 

 

 Specifikationer Bradley Smoker Digital 6-galler:

 • Vikt: ca 25,9 kg
 • Storlek skåp utvändigt: 985 x 435 x 360 mm.
 • Storlek skåp utvändigt inkl. rökgenerator: 985 x 620 x 360 mm.
 • Storlek rökutrymme invändigt: 680 x 390 x 290 mm.
 • Galler: 6 st à 380 x 280 mm.
 • Effekt: 500 W ugnselement + 125 W rökgenerator = 625 W.
 • Max temp: Ca 150°C.
 • Min temp: Se kallrökning.

 • Utsida: Epoxylackerad plåt.
 • Insida: Rostfri plåt.
 • Tillbehör: Levereras komplett med rökgenerator, sex galler, dropplåt, vattenbehållare och svensk manual.
 • Garanti: 12 månader, CE-godkänd.
 • Fraktfri hemleverans!

 Köp din Bradley Smoker digital 6 galler av oss - enkelt och smidigt köp snabb leverans - och vi bryr oss även efter ditt köp!

PS. Här hittar du alla våra elrökar och tillbehör.

 


Kort instruktionsfilm hur Bradley Smoker 6-galler fungerar.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------
MER INFO:

 

Hjälp att välja rökskåp:

Vilket rökskåp ska man ha

Vill du ha en jämförelse mellan Bradleys och Borniaks rökskåp - se nedan för en utförlig guidning skillnaderna mellan rökskåpen.

Och på den här sidan en kortare översikt över samtliga rökskåp från Bradley Smoker och Borniak.

 

Lär dig grunderna om rökning:

Vill du lära dig grunderna hur man röker mat? Läs gärna Smart Fritids Rökguide! Många köper även den här boken som ger dig en grundläggande förståelse om hur man röker mat: Rökning - så röker du kött och fisk.

------------------------------------------------------------------------------------------------


Smart Fritid ger dig god service både före och efter ditt köp, vi har funnits sedan 2004 som webbhandel och finns här för dig om det skulle vara något. Köp din Bradley rök fraktfritt och få snabb leverans av Smart Fritid!
365 dagars öppet köp.

Tipsa

Tillbehör

Andra köpte också