- 11%
Rökning - så röker du kött och fisk
Rökning - så röker du kött och fisk
Rökning - så röker du kött och fisk
Rökning - så röker du kött och fisk

Rökning - Så röker du kött och fisk

9789175866598 - Setterns bokförlag

Favorit i ny omarbetad upplaga!

195.00 kr
Ordinarie 219.00 kr , du sparar 24.00 kr, (11%)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Rökning - Så röker du kött och fisk

Rökning - så röker du kött och fisk av Alf Andersson, anses av många som bästa boken om rökning.

Boken Så röker du kött och fisk - har länge har varit en bästsäljare, och nu kommit i omarbetad nyupplaga under 2016. Det är en diger faktabok som passar både den vane rökaren som får mer djup i sitt kunnande, och för nybörjaren som behöver guidning.

Författaren Alf Andersson tar upp allt – från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk – till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder.

Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
 


Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.

Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.

Denna bok är en helt ny omarbetad utgåva (2016), av tidigare Så röker du kött & fisk. Med massor av ny matnyttig fakta och mängder av nya färgfoton.

 

Specifikationer:

Inbunden, 96 sidor.
170 x 240 mm.
Omarbetad utgåva 2016

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: