Rökning - Så röker du kött och fisk
Favorit i ny omarbetad upplaga - en bästsäljande bok om rökning med mycket fakta.
Rökning så röker du kött och fisk - bästsäljare om rökning
Rökning så röker du kött och fisk av Alf Andersson, anses av många som den bästa faktaboken om rökning.
Den här boken med fakta om rökning har under väldigt många år varit en bästsäljare i Sverige. Under 2016 har den kommit i omarbetad nyupplaga. Det är en diger faktabok om rökning som passar både den vane rökaren som får mer djup i sitt kunnande, och för nybörjaren som behöver guidning för att komma igång med sin rökning.
Full av fakta om rökning
Författaren av rökboken Alf Andersson tar upp allt – från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk – till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder.
Boken visar hur du varm- och kallröker fisk som t.ex. lax, böckling och ål. Även rökning av kött så som kassler, rådjurslår, kyckling, fläsk och skinka. Du får också lära dig hur du tillreder och röker korv och charketurivaror. Författaren lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar.
Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Denna bok är en helt ny omarbetad utgåva (2016), av tidigare Så röker du kött & fisk. Med massor av ny matnyttig fakta och mängder av nya färgfoton.
Specifikationer Rökning så röker du kött och fisk:
Inbunden, 96 sidor.
170 x 240 mm.
Omarbetad utgåva 2016
Färgfoton
Rökning så röker du kött och fisk av Alf Andersson köps av många som vill känna sig säkra vid sitt rökskåp.
Andra köpte också
-
-
Bradley Smoker - Digital 6-galler
6995.00 kr 8500.00 kr328.61 kr/månad. (24 månad.) -
-