Marinadspruta (salt) ProQ

PQA-001 - ProQ

Marinera kött på minuter med Pro Q´s marinadspruta. Fungerar även bra när du vill sprutsalta kött inför rökning.

229.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Marinadspruta ProQ

Marinadspruta ProQ. Professionell  marinadspruta och saltspruta.

Marinera kött på minuter med ProQ´s marinadspruta. Professionell marinadspruta som även lämpar sig som saltspruta till mindre köttbitar.


Marinadspruta ProQ gör att du slipper marinera köttet i timmar!

Marinering kan ta väldigt lång tid - men inte med denna marinadspruta. Här handlar det om ett stick gjort på ett kick! Snabbt och enkelt smaksätter du din mat. Injicera marinader, smör, saltlake eller kryddblandingar i kyckling, kalkon, fläsk, nöt, fisk och frukt. Du slipper den långsamma marineringsprocessen med detta professionella verktyg och får saftigare och godare mat att bjuda på. Används till allt som du grillar, steker, ungssteker och röker.

 

Marinadspruta ProQ ger en jämn spridning av marinaden

Marinadprutan har särskilt utformade hål på två sidor av nålen som doserar marinaden jämnt, precis där du vill ha den. Den är större, hela 50 ml, än billigare marinadsprutor på marknaden och har två istället för ett hål i nålen.

Är hållbart och rejält konstruerad.

Gör så här: sug upp marinadvätskan i sprutan och stick in nålen i köttet. Spruta långsamt ut vätskan. Stick på flera ställen i större köttbitar.


Marinadsprutan når 6 cm in i köttet - ger räckvidd på 12 cm

Du når 6 cm in i köttet, och räknat med att du kommer in från två håll får du en räckvidd på 12 cm, vilket gör att du klarar många mindre köttbitar. Fungerar förstås även för dig som vill spruta in saltlake i kött som du ska röka. Har du större köttbitar så köp istället den professionella saltlakesprutan från Friedr. Dick.

Specifikationer:

Material: nål rostfritt stål
Längd: 21.5 cm
Nål: 6 cm
Volym: 50 ml

(salt saltlakespruta )

Tipsa