Korvstoppare manuell Tre Spade - vertikal modell som tar liten plats - köp av Smart Fritid.

Korvstoppare manuell Tre Spade

20500/V - Tre Spade

Manuell korvstoppare från Tre Spade av högsta kvalitet.

3895.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 199.43 kr/Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
 • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

 • Snabb leverans!

 • Öppet köp 365 dagar!

 • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Tre Spade Korvstoppare / korvspruta manuell

Korvstoppare manuell från Tre Spade - gör det enkelt för dig som vill stoppa din egen korv.

 

Att njuta sin egen korv är något helt annat än att äta industritillverkad korv. Gör du din egen korv slipper du alla tillsatser och vet precis vad du får i dig. Korven kan bli hur nyttig som helst - och otroligt god! Du väljer själv dina favoritkryddor till din hemmagjorda korv. Ett tips är att ha i vitlök, det ger ofta riktigt god smak på korven.

 

 

Tre Spade Korvstoppare manuell - en riktigt bra korvstoppare

Tre Spades manuella korvspruta gör korvtillverkningen till något lustfyllt. Den är av hög kvalitet i rostfritt stål, lätt att använda och lätt att rengöra. Kanske de två främsta kraven på en korvspruta, förutom att den ska vara hållbar. Tillverkaren Tre Spade från Italien är känd för att tillverka köksprodukter av högsta kvalitet - och har lyckats även denna gång.

Varför inte göra korvstoppning till en jultradition -  något att göra tillsammans som ger sammanhållning och något barnen kommer att minnas. Tre Spade manuell korvstoppare tar inte mycket plats tack vare att cylindern är en stående modell. Den tar endast upp en yta på 25 x 29 cm.

 

 

Korvspruta som är lätt att göra ren

Tre Spades korvspruta är lätt att rengöra vilket är viktigt med tanke på hygien som är extra viktigt när man hanterar rått kött och då framför allt malet kött. Det är förstås också tidsbesparande att den är lättrengjord. Cylindern där du stoppar in korvsmeten är vattentät och av rostfritt stål och enkel att få ren. Den rymmer 5 liter korvsmet.

 

 

Så här använder du korvstoppare manuell från Tre Spade:

I stora drag gör du så här: sätt fast korvhornet på korvstopparen och trä försiktigt på fjälstret. Stoppa in den kalla (max 2-5 grader C) korvsmeten i cylindern och veva fram korvmassan med hjälp av veven. Längst ned framtill kommer korvmassan ut genom korvhornet och in i fjälstret. Och voilà - du har gjort korv!

Läs vår utförliga guide om korvstoppning här så får du veta mer om hur du stoppar korv.

Att försöka göra korv utan korvstoppare är inte mödan värt, det är lätt att det mest blir kladd. Är du nybörjare när du ska stoppa korv, ta hjälp av en kompis första gången. Med lite träning går det att stoppa korv utan assistans.

Korvstopparen är smidig att använda och kommer troget att vara i tjänst många år. Eftersom den är manuell finns det inte mycket som kan gå sönder.

 

 

Specifikationer Tre Spade korvstoppare manuell:

 • Manuell
 • Dubbel kolvhastighet för snabbare fyllning
 • Kapacitet: 5 liter
 • Vikt: 12,5 kg
 • Mått: 25 x 29 x 58 cm
 • Cylinder i rostfritt stål (vattentät och enkel att rengöra)
 • Bottenplatta av rostfritt stål
 • Lackerat järnstativ
 • Smidda och härdade ståldrev
  Moplenkolv utrustad med silikontätning och luftventil
 • Växellåda av aluminium med självsmörjande bussningar
  Medföljande korvhorn av plast: ø 10,20,30,40 mm


Den här filmen visar en liggande modell av korvspruta från Tre Spade, men den ger ändå bra information hur en korvspruta fungerar.

 

 


Ett klassikt filmklipp på kungafamiljen när de stoppar korv!

 

 

 

Tipsa