Eldstad ute Tipi 120

ART000083 - Gardenfire

Riktigt snygg eldstad och prydnad för uteplats och trädgård - 120 cm hög!

3995.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 203.60 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 4-7 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Vedeldad terrassvärmare - Tipi 120 pryder din uteplats!

Den här vedeldade terrassvärmaren är en mindre version av originalet Tipi 147 - och förstås lika snygg. Bara lite mindre och lite lägre pris. Riktigt snygg dansk design och mycket populär eldstad för utomhus.

 

Terrassvärmare ger prydnad och mystid utomhus

Framför Tipi 120 kan ni värma er och mysa, höst, vinter och vår och svala sommarkvällar. Den hjälper er att njuta ute en större del av året. De flesta av oss behöver lite hjälp på traven att komma ut när vädret kanske inte alltid är så lockande. Tipi 120 är vännen som ställer upp med värme och trevnad. På den här modellen finns inget grillgaller men det går alltid att laga mat när det finns eld - kika här så hittar du lämpliga matlagningsredskap för eld!

 

Kanske är Tipi vår snyggaste terrrassvärmare - den är hursomhelst en storsäljare designad i Danmark och spridd i många länder. Kanske kan den få flytta in också på din altan eller i din trädgård? Den ger mycket värme riktad framåt och och veden brinner bra i eldstaden då designen gör att den förses med syre på ett bra sätt.

Köper du Tipi 120 vet du att du får ett smycke till din trädgård. Den fungerar som trädgårdsprydnad även när du inte eldar i den och behöver aldrig skyddas av ett överdrag tack vare sitt material.

 

Tipi 120 ger:

  • värme
  • naturlig samlingspunkt
  • blickfång på altan eller i trädgården
  • grillmöjligheter

 

Eldstad av corten - snyggt och hållbart material

Corten är både ett hållbart och riktigt snyggt material. Ytterst är ett lager som har rostat men samtidigt skyddar mot vidare rostning, den kommer alltså inte att rosta sönder utan kommer att hålla i många, många år. De äldsta Tipi eldstäder som finns på marknaden har stått ute året runt i 15 år - och kommer troligen hålla minst lika länge till.

 

När du köper en eldstad av corten såsom Tipi 120 behöver du inte tänka på att du ska skydda den från fukt såsom andra eldstäder utomhus kan behöva göras. Att du inte behöver dra på ett regnskydd gör att den alltid pryder sin plats även när du inte eldar i den.

 

Corten tycker många är snyggt, och den rostiga färgen står sig bra mot det gröna i trädgården. Det är en av anledningarna till att corten används så flitigt till odlingslådor, prydnadsfigurer och klätterstöd i trädgårdar och parker. Att ha corten på en eldstad är riktigt snyggt! Har du redan andra föremål av corten i trädgården matchar de varandra väldigt fint.

 

Eldstad ute Tipi
Gör ditt eget mysställe utomhus med en eldstad för utomhusbruk!

 

 

Ställ Tipi 120 på altan, uteplats eller vid entrén

Tipi 120 passar på många ställen. Kanske väljer du att ställa den på din altan eller på en plan yta i din trädgård. Många ställer också sin eldstad vid entrén, framförallt Tipi är vanligt att både privatpersoner och företag placerar vid ingången till huset eller byggnade eftersom den har så tilltalande design.

Eftersom väldigt lite värme strålar ut från baksidan kan man placera Tipi hyggligt nära staket, vägg eller växter. Det gör den lättplacerad.

 

Skydda underlaget om det är av trä eller gräs

Ställer du Tipi direkt på altandäcket behöver du skydda underlaget mot värmen. Det finns en golvplåt till Tipi 147 här, vilken förstås även kan användas till Tipi 120. Du kan förstås ordna något annat värmetåligt att ha som skydd under. Stenar eller stenplattor funkar bra till exempel.

 

Grilla med handhållna grillredskap!

Tipi 120 saknar möjlighet till grillgaller såsom originalet Tipi 147 har - men finns det eld finns det alltid grillmöjligheter!

Med handhållna grillredskap som smörgåsjärn och våffeljärn går det ändå alltid att laga mat! Du kan även köpa till exempel en grillkorg, korvhållare eller grillpinnar som du hittar här.

 
 

Hur hög är den här utomhuseldstaden?

1,20 meter.

 

Hur mycket väger Tipi?

Tipi 120 väger 33 kg (jämfört med originalet Tipi 147 som väger 50 kg).

 

 

Vilka köper Tipi?

Både privatpersoner och företag köper den här uteeldstaden. Tipi används i många utomhusmiljöer, både privata och offentliga. Den finns numera i ett stort antal både i Sverige och utomlands.

Vår leverantör i Sverige hävdar att den troligen är Sveriges mest sålda terrassvärmare - riktigt populär är den ialla fall.

 

 

Hur lång tid tar det att montera ihop Tipi?

Det tar runt 10 minuter. Allt man behöver finns i paketet!

 

 Tipi 120
Tipi 120 är en sk. vedeldad terrassvärmare och med kanske den snyggaste designen.

 

Specifikationer Tipi eldstad ute:

Användning: Samlingspunkt, värme, dekoration

Mått: Mått: 635 x 615 x 585 mm mot mark. Höjd 1200 mm

Eldplåtens avstånd till mark: 170 mm

Vikt: 33 kg

Material: Cortenplåt

Tjocklek: 3 mm

Garanti: 5 år

Grillgaller: -

Grillmöjligheter: Ja med handhållna redskap

Leveranstid: Vanligen ca 3-5 dagar

 

Köp Tipi 120 - en liten vacker eldstad med dansk design! Vi ger dig fri frakt och 365 dagars öppet köp!

 

PS. Här hittar du alla våra övriga utekaminer!

 

 

Tipsa