Vedförvaring corten pyramid

ART000073 - Gardenfire

Snygg vedförvaring i pyramid av corten. Rymmer ca 240 liter ved.

7770.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 360.91 kr/Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 4-7 dagar

Vikt 9.6 kg
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Vedförvaring i snygg pyramid av corten!

En lite större modul av corten för att förvara ved utomhus på ett snyggt sätt. Rymmer ca 240 liter ved och och är en prydnad på uteplatsen eller altanen.

 

Gillar du att elda utomhus kanske du också vill kunna förvara ved i närheten av din eldstad. Eller så har du eldstaden inomhus men vill kunna förvara ved nära huset utomhus och det på ett snyggt sätt.

Den här pyramiden för vedförvaring är riktigt snygg och passar dig som värdesätter estetik. För visst är ved travad i en snygg vedförvaring av corten tilltalande?

 

 

Vedförvaring av corten som du monterar själv

Den här snygga pyramiden är dyr att frakta som den är därför kommer den som en byggsats som du själv monterar ihop. Du får alla verktyg och skruvar du behöver med i leveransen. För att det ska vara så miljövänligt som möjligt utan onödiga transporter skickar vi den här vedförvaringsmodulen direkt från återförsäljare hem till dig.

 

 

3 mm tjock cortenplåt - praktiskt material

Den här vedförvaringen är tillverkad av 3 mm tjock cortenplåt. Corten är ett populärt material där översta skiktet har rostat, vilket skyddar plåten därunder från ytterligare korrosion. Corten är ett hållbart material som inte behöver skyddas för fukt och därför aldrig behöver ett överdrag. En av anledningarna till att det är så populärt i utemiljöer - förutom att det är estetiskt tilltalande.

 

 

Hur hög är pyramiden?

Vedförvaringen är 94,2 cm hög.

 

 

Hur mycket väger vedförvaringen av corten?

 Den är en riktigt stadig pjäs på 96 kg.

 

 Vedförvaring utomhus corten
Förvara din ved utomhus på uteplatsen i de här snygga vedförvaringen av corten!

 

 

Vilka köper den här vedförvaringen?

Alla som vill ha en snygg förvaring för ved utomhus. Man kanske är lite extra mån om utemiljön och vill ha det snyggt på sin altan där man har en eldstad. Man kan förstås också ställa den längs en garagevägg eller annan uthusvägg. Alla använder den inte i direkt anslutning till huset. Fylld med ved är den en utsmyckning var den än står.

Man kanske redan har annan utsmyckning eller kanter längs rabatten av corten och ser att den här vedförvaringen harmonierar fint.

 

 

Specifikationer Vedförvaring corten pyramid:

Användning: Vedförvaring utomhus

Mått monterad som en pyramid: 1338 x 400 x 942 cm (l x b x h)

Vikt: 96 kg

Rymmer: ca 240 liter ved

Material: Cortenplåt

Tjocklek: 3 mm

 

 

Tipsa