Vedförvaring bänk

ART000072 - Gardenfire

Snygg och praktisk vedförvaring i bänk av corten! (sittplattor som på bilden ingår ej)

5380.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 261.31 kr/Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 4-7 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Förvara din ved utomhus med stil

Snyggaste vedförvaringen utomhus får du med den här praktiska modulen möjlig att göra till en bänk. Passar fint på altanen och vid grillplatsen.

 

Hur vill du kunna förvara ved i närheten av din eldstad på altanen eller uteplatsen i trädgården? Kanske i den här snygga vedmodulen formad som en möjlig sittbänk? Med den vid din eldstad vet du att du alltid har ved nära till hands.

 

 

Vedförvaringen som du själv enkelt sätter ihop

Vedförvaringen kommer som en byggsats som du själv enkelt skruvar ihop med hjälp av medföljande skruvar och verktyg. Det är möjligt att använda den som en bänk, höjden är 47 cm vilket är en bekväm sitthöjd.

 

 

Gör vedförvaringen utomhus till en sittvänlig bänk

Om du även vill att vedförvaringen ska kunna användas som bänk behöver du lägga något ovanpå för att göra den skön att sitta på. Eftersom corten inte är så skönt eller bra för kläder att sitta på behöver du antingen ordna sittplattor av trä som någon gjort på bilden, eller lägga något skönt ovanpå just vid användning, kanske sittlappar av renskinn eller ett helt renskinn kan vara något?

 

På bilden visas träskivor (265×400 mm) ovanpå vedförvaringen som tyvärr inte ingår i modulen, men vill man ha trä överst så kan man själv göra liknande sittplattor. Eller så köper man 4 st glasskivor som läggs ovanpå.

 

 

3 mm tjock cortenplåt - praktiskt material

Den här vedförvaringen är tillverkad av 3 mm tjock cortenplåt. Corten är ett populärt material där översta skiktet har rostat, vilket skyddar plåten därunder från ytterligare korrosion. Corten är ett hållbart material som inte behöver skyddas för fukt och därför aldrig behöver ett överdrag. En av anledningarna till att det är så populärt i utemiljöer - förutom att det är estetiskt tilltalande.

 

 

Hur hög är vedförvaringsbänken?

Den ger en sitthöjd på 47 cm.

 

 

Hur mycket väger vedmöbeln?

 Den är en stadig pjäs på 66 kg.

 

 

Vilka köper den här vedförvaringen?

Alla som vill ha en snygg förvaring för ved utomhus. Man kanske är lite extra mån om utemiljön och vill ha det snyggt på sin altan där man har en eldstad. Man kan förstås också ställa den längs en garagevägg eller annan uthusvägg. Alla använder den inte i direkt anslutning till huset. Fylld med ved är den en utsmyckning var den än står.

Man kanske redan har annan utsmyckning eller kanter längs rabatten av corten och ser att den här vedförvaringen harmonierar fint.

 

 

Specifikationer Vedförvaring utomhus:

Användning: Vedförvaring, möjlig sittplats om köper till 4 st glasskivor

Mått: 134,9 x 40 x 47,1 cm (l x b x h)

Vikt: 66 kg

Rymmer: ca 180 liter ved

Material: Cortenplåt

Tjocklek: 3 mm

 

 

Tipsa