- 15%
 Underbart gott i en Crock-Pot

Underbart gott i en Crock-Pot

201980 -

Kokbok för Crock-Pot och andra Slowcookers

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

195.00 kr
Ordinarie 229.00 kr , du sparar 34.00 kr, (15%)
Slut i lager (Prel. i lager: Okänt)
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Underbart gott i en Crock-Pot

I en slowcooker kan praktiskt taget allt tillagas: kött, fisk, fågel, desserter, bröd…

Låt grytan göra jobbet! Att göra långkok i en elektrisk gryta är en smart lösning för dig som älskar mat men har ont om tid. Välkommen till höstmys, långhelg och slow food med Crock-Pot!

Med en slowcooker eller Crock-Pot lagar du maten på ett enkelt, hälsosamt, lätt och roligt sätt. Lägg i köttet, grönsakerna, vattnet, ja allt du vill ha i din maträtt på morgonen. När du kommer hem efter jobbet är grytan klar. Maten tillagas i en låg temperatur och blir fantastiskt mör och smakrik. 

I en slowcooker kan praktiskt taget allt tillagas: kött, fisk, fågel, desserter, bröd … Senast receptet från USA finns också med bland de 50-talet recepten i boken: grillat kött som tillagas i bit medan du arbetar eller ligger och sover.

Anette Rosvall, matkreatör, sommelier och författare som älskar att laga mat till många, har bearbetat och utvecklat recepten för den svenska marknaden.

 

Specifikationer:
3,5 liters kapacitet - lämplig för 3-4 personer
2 värmeinställningar
Varmhållningsfunktion
Glaslock
Gryta och lock kan diskas i maskin
Löstagbar och ugnsfast keramikgryta
Recept medföljer
2 års garanti

 

Varför ska jag ha en Crock-Pot?
Kanske det allra finaste med en Crock-Pot är att du får väldigt fin, smakrik mat med det här långsamma, skonsamma tillagningssättet, sk. slow cooking. Med låga temperaturer under lång tid kokas inte näringsämnen bort, vitaminer och mineraler bibehålls. Köttet krymper inte alls, eller mycket lite och blir mycket mört. Det gör att även sämre bitar som många annars väljer bort, såsom bog, högrev, fransyska och fläskstek går att använda, istället för att lägga pengar på dyrare delar som filé, rostbiff och ryggbiff.

Att använda Crock-Pot stämmer överens med tanken bakom Slow Food-rörelsen. Det ska vara nyttig mat lagad med omtanke och det tillåts ta lång tid. Helt enkelt en motreaktion på färdigmat med tillsatser uppvärmd i mikron.

Vill du äta god mat med mycket smak, satsa på din hälsa, och göra det enkelt - så är Crock-Pot något för dig!

 

Tipsa

Upptäck mer