Tvåsits med bord Log

2525 - Canadian Outdoor
6989.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 328.36 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Tvåsits med bord Log - sitt två med praktiskt bord!

Vill du sitta två personer till fördelaktigt pris? Dessutom med ett bra bord mellan stolarna. Den här tvåsitsiga trämöbeln i serien Log har allt du behöver för en härlig stund med din vän utomhus.

 

En tvåsitsig utemöbel med två stolar med bord emellan är en mycket användbar utemöbel av trä. Slå dig ner med en vän för en härlig stund utomhus. Bordet mellan er är perfekt för kaffekoppen eller glaset. Njut as stunen ni får tillsammans. Samtalet flyter sällan bättre än när man njuter av samma utsikt.

 

Den här tvåsitsstolen ingår i Canadian Outdoors serie Log, som delvis är tillverkad av rundtimmer. Det ger en härligt rustik känsla.

 

Vad är speciallt med Log tvåsitsig utemöbel?

  • Två stolar med avlastningsbord mellan

  • Mycket prisvärd jämfört med två separata stolar och bord

  • Av hållbart underhållsfritt cederträ

  • Stomme och armstöd av rustikt rundvirke

  • Levereras delvis monterad

  • Passar i trädgården, på altanen, vid grillplatsen eller på bryggan

 

 

Är cederträ underhållsfritt?

Cederträ har en naturlig motståndskraft mot väder, vilket gör att utemöbeln kan användas år efter år utan behandling. Med tiden får obehandlat cederträ en vacker silvergrå färg, ofta redan under första utomhussäsongen. Om man vill kan man olja in möbeln, men det är inte nödvändigt.

För att göra dubbelstolen ännu mer hållbar utomhus kan man använda ett överdrag eller förvara den inomhus när den inte används under höst och vinter.


 

Vad är "checking"

Möbler som ingår i serien Log har eller kommer att få lite sprickor i träet, sk "checkning". Det är en naturlig och ofrånkomlig process som blir när möblerna torkar och krymper. Checkning försvagar inte träet utan bidrar till att ge trämöblernas ett rustikt och naturligt utseende.

 

 

Montering av tvåsitsstol med bord

Stolen levereras i ett praktiskt platt paket för att hålla den skyddad under transporten. Sitsen och ryggstödet är redan monterade, och förborrade hål finns för enkel montering. För bästa resultat rekommenderas att limma - trälim ingår. Även skruvar och bits ingår - allt du behöver är en stjärnmejsel eller skruvdragare för att sätta ihop stolen. Har du en gummihammare är det bra för att slippa göra märken i träet.

Här finns monteringsanvisningen för tvåsitsstolen med bord från Log.

 
 
 

Specifikationer tvåsits med bord i serien Log:

Höjd: 101 cm
Längd: 164 cm
Djup: 64 cm

Material:  ceder från Nordamerika
Varumärke: Canadian Outdoor
Förpackningsvikt: 39 kg
Förpackningsstorlek:  21 x 68 x 188 cm 
Leverans: Sits och ryggstöd levereras färdigmonterade - fri frakt!
Monteringsanvisning: finns här

 

 

Köp en tvåsitstol med bord i serien Log av familjeföretaget Smart Fritid - vi ger dig fri frakt och öppet köp i 365 dagar!

 

PS. Här hittar du fler utesoffor!

Tipsa