Thermapen 4 - digital kökstermometer (Svart)

234-477 - Thermapen

Supersnabba Thermapen 4 är originalet från England - används både av proffs och amatörer.

899.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Thermapen 4 - digital kökstermometer

Thermapen 4 digital kökstermometer för mat och bak, finns i Sverige - nu  med roterande 360° display.

 

Thermapen är en digital kökstermometer som är snabbare och mer rättvisande än en vanliga stektermometer. Thermapen digital kökstermometer ger dig rätt temperatur på din mat på bara 3 sekunder. Nu finns Thermapen 4 med ny avancerad teknologi som ger dig längre livslängd på batteriet, 3.000 timmar vid normalt användande. Thermapen känner när du lägger ned den på bänken och släcker ned sig, och displayen tänds automatiskt så fort den lyfts upp.

 

 

Thermapen 4 har bättre display med roterbara siffror

Displayen är också förbättrad så att den kan rotera siffrorna och på så sätt göra dem lättavlästa för användaren oberoende i vilket hand du håller din Thermapen 4, och i vilken position.

Thermapen är förstås tvättbar och höljet innehåller antibakteriell "Biomaster" som reducerar bakterietillväxt. Thermapen 4 är vattentålig med kapslingsklassningen IP67/67 (vilket betyder "Enheten ska inte ta in vatten i skadliga kvantiteter när den sänkts ned i meterdjupt vatten".)

 

 

Thermapen 4 kökstermometer gör minimala hål i livsmedel

Thermapen 4 har en liten nätt spets som gör minimala hål i maten (Ø3.3). Efter användning rengör du enkelt termometern och viker metalldelen tillbaka 180° in i höljet för smidig förvaring.

En bra stektermometer gör dig förvisso inte till en bättre kock, men den hjälper dig slippa tråkiga misstag iform av över- eller underkokt kött, och Thermapens snabbhet gör matlagningen smidigare.

 

 

Thermapen 4 kökstermometer gör dig säker

Med Thermapen digital kökstermometer slipper du vara osäker om köttet, kycklingen, fisken, marmeladen eller brödbaket har nått den temperatur du vill ha. På mindre än tre sekunder har du svaret, vilket hjälper dig att få ett bra resultat, och du slipper även släppa ut värme ur ugn eller grill under en längre tid.

Till skillnad från billigare, mer traditionella termometrar som använder termistor sensorer, så använder Thermapen termoelementgivare vilket gör den både långt snabbare men även mer exakt.

Thermapen är originalet från England, och har nu blivit populär inte bara hos professionella kockar eftersom den är en riktigt bra stektermometer för proffs, utan även bland hemmakockar då den förekommit i matlagningstidningar och bloggar.

 

SuperFast Thermapen 4

 

Thermapen 4 digital termometer mat & bak:

Snabb - avläsningstid 3 s
Mäter temperaturer från -49,90°C till 299,9°C
Fällbar
Vattentålig - lätt att hålla ren
Lättavläst stor, roterbar digital display
Automatisk on/off-inga knappar!

3000 timmars batteritid (1 x 1,5V AAA-batteri)
Storlek: 19 x 50 x 157 mm
Spets: Ø3.3 x 115 mm
Vikt: 120 g

 

Tipsa