Beställningsvara
Svamp- & frukttork Atacama Pro

Svamp- & frukttork Atacama Pro

77000 - Atacama

Effektiv svamp- & frukttork från Tre Spade.

2495.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 141.09 kr/Månad. (24 Månad.)
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid 4-7 dagar
 • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

 • Snabb leverans!

 • Öppet köp 365 dagar!

 • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

 

Svamp- & Frukttork Atacama Pro

Svamp- och frukttork från Atacama Pro (Tre Spade) för dig som vill torka mat.
Effektiv och prisvärd!

 

Attacama Pro är en mattork för dig som vill torka frukt, grönsaker, svamp, kryddor och friluftsmat till din vandring eller paddlingstur. Torkar du din egen friluftsmat vet du vad du får i dig, och du behöver inte köpa dyr friluftsmat med tillsatser i.Atacama Pro – enkel att torka frukt, svamp och annan mat med

Med Atacama Pro svamp- och frukttork från Tre Spade kan du enkelt torka din mat!

Du har 5 automatiska program att välja mellan plus ett sk. EVO-progam där du själv kan välja temperatur och fläkthastighet. Finns även en delay-inställning om du vill att den inte ska startas på en gång.

Det finns en kontrollpanel med digital display där du kan se temperatur, programinställning och den tid som återstår av programmet.

Det är bara att lägga upp maten du vill torka på de sex medföljande torkbrickorna och välja ett program – så är du igång!Varför ska jag välja just Atacama Pro som svamp- och frukttork?

Luftflödet igenom en fyrkantig mattork som Atacama är horisontell, vilket ger ett jämnt torkresultat. Och den här mattorken är extra effektiv tack vare ”Wide Flow”-tekniken. Den ger dig ett enhetligt torkresultat över hela ytan och över varje hylla. Du klarar att torka blötare livsmedel med den här sortens hushållstork som puré och grytor – alltså riktigt bra när du vill torka din egen friluftsmat!

Underhållscykeln håller torkningsförhållandena konstanta efter slutet av varje program tills du som användare tar bort den färdigtorkade maten från din Atacama Pro.

Atacama tillverkas av det italienska kvalitetsföretaget Tre Spade och här har man hittat rätt avvägning för de flesta mellan kvalitet – och pris!

Atacama Pro ligger lite över i pris jämfört med lillasystern Atacama Cube, och är också en större variant med en total torkyta på 5500 cm2 istället för Atacama Cubes 2.600 cm2.

 

Torka mat - bok av Eric Tornblad

Torka mat - hur du gör kan du läsa i Eric Tornblads bok. Energybars till vandringen,
ägg går utmärkt att torka, liksom fisk! Finns även hur man torkar kött i torkugn mm.

 

 

Varför ska jag torka mat med en mattork och inte i vanliga ugnen?

Du behåller den rika smaken och näringen över tid med hjälp av torkning. Maten blir lätt att bära med sig och tar mindre plats. Du slipper förvara den i frysen, det är ett billigt och miljövänligt sätt att förvara mat på helt enkelt!

Visst det går att torka mat i en vanlig ugn, men du får bättre resultat med en riktig hushållstork, det går åt mindre energi, och du slipper ockupera den vanliga ugnen. I den här hushållstorken är luftflödet mycket högre än i en vanlig ugn och det ger en bättre torkning.

Att balansen mellan tillförd värme och luftflödet igenom hushållstorken är rätt är det som ger ett bra resultat. Man vill exempelvis inte skapa en torr hinna ovanpå maten som håller inne fukten.Specifikationer Atacama Pro:

 • Effekt: 500 W

 • Vikt: 6 kg

 • Mått: 27 x 26 x 50 cm

 • Material: rostfritt stål och förstärkt nylon

 • Total torkyta: 5.500 cm2

 • Sex torkbrickor av livsmedelsgodkänd plast

 • "On / Off" säkerhetsbrytare för energibesparing

 • Anti-slip och antivibrationsgummifötter 

 

 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör