Gungstol trädgård Log

2515 - Canadian Outdoor

En härlig gungstol att ha i trädgården eller på altanen. Av ceder som behöver minimalt underhåll. Ingår i Log-serien från Canadian Outdoor tillverkad delvis av rundvirke.

4389.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 220.02 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Gungstol trädgård Log - gör dig rofylld utomhus!

Drömmer du om att gunga rogivande utomhus så är den här gungstolen av trä helt rätt att ha på uteplatsen. Den är tillverkad av det populära träslaget ceder. Cederträ tål att att vara obehandlad utomhus. Gungstolen Log passar fint på altanen, bryggan eller i trädgården.

 

Vill du ha en riktigt lättskött utemöbel som ger dig ro i själen? Då kan en gungstol utomhus vara den rätta utemöbeln för dig. Log Gungstol från Canadian Outdoor är väldigt skön att sitta i - och så hållbar att det ger dig äkta njutning utan jobb. Stilen är adirondack och med stomme av rundvirke.

 

Vad utmärker Gungstol Log?

  • Av hållbart underhållsfritt cederträ

  • Stomme och armstöd av rundvirke

  • Ger dig härligt rogivande gung

  • Levereras delvis monterad

  • Gungstolen passar utomhus på altan, bryggan  eller uteplats i i trädgården

 

 

Är cederträ underhållsfritt?

Cederträ är naturligt motståndskraftigt mot väderpåverkan och röta, vilket betyder att gungstolen kan användas år efter år utan någon behandling. Obehandlat cederträ får med tiden en vacker silvergrå färg, ofta redan under första säsongen utomhus. Den som vill kan olja in utemöblen - men det är absolut inte nödvändigt.

För att göra gungstolen ännu mer hållbar när den står utomhus kan man använda överdrag eller ställa in den om den inte används under höst och vinter.


 

Vad är "checking"

Möbler som ingår i serien Log har eller kommer att få lite sprickor i träet, sk "checkning". Det är en naturlig och ofrånkomlig process som blir när möblerna torkar och krymper. Checkning försvagar inte träet utan bidrar till att ge trämöblernas ett rustikt och naturligt utseende.

 

 

Montering av Gungstol Log

Stolen levereras i ett praktiskt platt paket för att hålla den skyddad under transporten. Sitsen och ryggstödet är redan monterade, och förborrade hål finns för enkel montering. För bästa resultat rekommenderas att limma - trälim ingår. Även skruvar och bits ingår - allt du behöver är en stjärnmejsel eller skruvdragare för att sätta ihop stolen. Har du en gummihammare är det bra för att slippa göra märken i träet.

Här finns monteringsanvisningen för gungstolen log.

 
 
 

Specifikationer Gungstol Log:

Höjd: 102 cm
Bredd: 91 cm
Djup: 71 cm

Material:  ceder från Nordamerika
Varumärke: Canadian Outdoor
Förpackningsvikt: 17,6 kg
Leverans: Sits och ryggstöd levereras färdigmonterade - fri frakt!
Monteringsanvisning: finns här

 

 

Köp en gungstol för trädgård i serien Log av familjeföretaget Smart Fritid - vi ger dig fri frakt och öppet köp i 365 dagar!

 

Tipsa