Emaljmugg friluftsliv & äventyr

Emaljmugg The forest is calling

00141_forest_calling_must_go -

Emaljmuggen som drar dig ut på äventyr i skogen!

179.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Emaljmugg som lockar dig på äventyr

Den här emaljmuggen är något av en kändis bland friluftsnissar med texten: The forest is calling and I must go. Friluftsmänniskor känner igen känslan att skogen lockar på oss. Låt dig dras med till skogen och förföras av lugnet och avslappningen som skogen har att ge.

 

Ta med dig emaljmuggen på äventyr

En del förstår inte grejen. De tror att lyckan finns i köpcentrum. Men du vet bättre. Du har hittat den i skogen. Och med den här emaljerade muggen i handen påminns du om att du har hittat rätt. Kanske kan du även ge bort den till en vän som har kommit vilse och behöver påminnas om var riktig lycka hittas.

En emaljmugg är perfekt för friluftsliv och äventyr! Den tål mycket, är lätt att hålla ren och fräsch och väger inte så mycket.

 

Emalj är snyggare än plast!

En emaljmugg känns mer gedigen än en plastmugg och är definitvt snyggare. Trycket är av hög kvalitet (notera att texten på muggen ska se lite gammaldags ut och är inte jämnstark i trycket), och själva muggen av rostfri plåt och ovanpå en dubbel emaljering för att vara extra hållbar.

Men visst, tappar du den på hårt underlag så kan en flisa gå ur emaljen. Men som min farbror sa när jag kom hem med blåbärsfläckar på skorna: det är en "merit". Jag gissar att han menade att det är något att vara stolt över, man har gjort något och upplevt något - och har man ett märke därefter så är det inget att skämmas över. Så skulle din emaljmugg få en flisa ur emaljen så blir den helt enkelt ännu mer din och alldeles unik.

 

Emaljerad plåtmugg - av god kvalitet

Våra muggar är utvalda inte för att vara de allra billigaste - men för att göra dig nöjd med ditt köp och ge dig en långvarig vän i skogen. Emaljeringen är av dubbla lager och vikten högre än de billgaste emaljmuggarna.

Motivet är förstås tryckt på bägge sidor - vilket är trevligt både för höger- och väntsterhänta och alla runt lägerelden.

Den svarta randen högst upp är handgjord och trycket gjort i Sverige. Kanten högst upp har en skön rundning och koppen ligger bra i handen. Vi hoppas och tror att du ska bli nöjd. Det blev vi när vi tog hem provmuggar till oss!

 

Köp en emaljmugg för äventyr och friluftsliv att älska och ära i skogen i många lyckliga friluftsår. Smart Fritid ger dig ett lågt pris och snabb leverans - välkommen med din order!

 

Specifikationer emaljmugg The forest is calling

Material: Emaljerad plåt (fri från skadliga metaller)
Färg: grundfärg varmt vit med svart rand upptill
Motiv: Två granar på bägge sidor av texten
Text: The Forest is calling and I must go
Volym: 300 ml (3 dl)
Vikt: ca 150 g
Mått: 8 cm hög, diameter 8 cm
Övrigt: Kan maskindiskas några ggr, men på sikt riskerar att tappa glans. Ej mikrovågsugn.

 

Tipsa

Upptäck mer