Emaljmugg svamp & bär

skogen -

Muggen för stunden i svamp- och bärskogen!

179.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Emaljmugg för sköna stunder i skogen!

Den här muggen av emaljerad plåt sitter som en smäck i handen när du ska avnjuta kaffe eller annan dryck i skogen. Eller varför inte plocka bär i den?

 

Trycket på den här emaljmuggen är riktigt fint, illustrationen är framtagen av konstnär och föreställer svamp, bär, växter och insekter som återfinns i svenska skogar. Ger skogsfeeling hemma - eller känns helt rätt på skogsutflykten.

 

 

Vad används en emaljerad mugg till?

Dricka kaffe, dricka the, dricka saft, dricka vatten - ja den här muggen av emalj kan du dricka allt i! Det garanterar vi!

Funkar även att plocka bär i. Vi har provplockat blåbär och det fungerade alldeles utmärkt. Dock kan man sannolikt inte förvara blåbär i muggen över natten med risk att de färgar av sig på emaljen. Men diskar man ur den vid hemkomst så håller den sig fin.

Kanske vill du förvara pennor i din emaljerade mugg, förvara småsaker i den, eller bara ha den framme för att den är så fin?

 

 

Varför ska jag köpa en emaljmugg?

Förutom att de går så bra att få till ett fint tryck på emalj, så är det för att de väger förhållandevis lite och är oömma och håller i många, många år. Emaljmuggar blir inte sällan en trogen följeslagare och en högt älskad vän, eftersom den är med när minnen skapas. En emaljmugg både köps och används med hjärtat.

 

Med åren kan den bli än mer personlig, kanske klättrar barnbarnet upp på skogens största sten och tappar den i backen. En flisa i emaljen försvinner, och efter det får ni en påminnelse om en härlig utflykt många år senare.

 

Emaljmuggar är personliga och har en individuell karaktär. Den svarta randen högst upp är handmålad - och den emaljerade muggen som helhet är av premiumkvalitet. Det är sådana muggar vi tycker är roligt att sälja, för vi vet att de är roliga att använda.

 

 

Söt mugg av emalj

Den här emaljerade muggen är riktigt söt, med vackra, konstnärliga illustrationer på lingon, blåbär, flugsvamp, karl johan, kantarell, nyckelpiga och ekollon. Trycket sträcker sig hela vägen runt muggen och har ingen tom, tråkig baksida.

Bilden nedan på muggen är ljusare och mer rättvisande i färgen än muggen ovan enligt oss. Emaljmuggen är en utmärkt gåva till den som gillar den svenska naturen i allmänhet och skogen i synnerhet.

 

 Emaljmugg friluftsliv, skog
En vacker emaljmugg som verkligen passar i skogen!


 

Specifikationer emaljmugg svamp & bär

Material: Emaljerad plåt (fri från skadliga metaller)
Färg: grundfärg varmt vit med svart rand upptill
Motiv: Skogsmotiv med svamp, bär, kottar, ekollon och några insekter
Volym: 300 ml (3 dl)
Vikt: ca 150 g
Mått: 8 cm hög, diameter 8 cm
Maskindisk: riskerar på sikt en glanslös mugg
Mikro: nej
Tål värme: Upp till 270 grader C

Tipsa

Upptäck mer