Emaljmugg friluftsliv lägereld

Emaljmugg friluftsliv

HP_CP_001-1 -

Visst är kaffet godast och livet bäst kring lägerelden? Håller du med - köp denna snygga emaljmugg!

179.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Emaljmugg för dig som gillar livet kring lägerelden!

Håller du med om att livet är bättre kring lägeleden - då är den här emaljmuggen rätt för dig. Den hålls allra bäst i handen när du sitter försjunken i dig själv och stirrar in i elden - eller kanske på jobbet en måndagsmorgon när du längtar dit.

 

En varm emaljmugg i näven med favoritdrycken - det höjer en bra stund till något ännu bättre. Det gör tröst när allt känns lite trögt och motigt. Man behöver skämma bort sig själv och hitta glädjen i de små stunderna. Det är då som livet pågår allra mest, när vi finns där sekund för sekund.

 

Kanske häller du kaffe i din mugg, ditt favoritkaffe. Eller varför inte något läskande när du är törtstig efter att ha kämpat. Den emaljerade muggen går att hänga på utsidan av ryggsäcken om du vill ha den lättåtkomlig när törsten sätter in.

 

Emaljmuggen som sätter stämningen

Den här emaljerade muggen får dig att komma i rätt stämning när du ska ut och njuta av allt i naturen har att ge. På en vandring, en skotertur, en paddlingstur eller campingen med husvagnen? Då är det dags att packa ner din följeslagare, en kompis som håller vad du än gör med den.

 

Emaljerad plåt tål en hel del, kanske emaljen ovanpå får sig en liten flisa om du utsätter den för alltför stora äventyr. Men det gör inget. En emaljerad mugg blir bara vackrare med åren, när den fått lite patina av ett äventyrligt liv.

 

 

 Emaljmugg Lägereld
Kanske också en av dina favoriter bland emaljmuggar?

 

 

Emaljerad plåtmugg av riktig kvalitet

Visst är det trist att köpa något billigt och man tror att man gör ett riktigt kap. Men så visar det sig att den var just - billig. Den här muggen är av premiumkvalitet - dock inte perfekt. Den svarta randen upptill är handmålad och varje mugg är lite individuell med egen personlighet. Men den är inte lövtunn och emaljeringen är dubbel. Trycket på fram- och baksida av muggen är gjort i Sverige och också det håller måttet.

Vi tror att du kommer att bli nöjd med den här muggen - och skulle det inte vara så - kontakta oss. Vi vill alltid ha nöjda kunder och har öppet köp i 365 dagar.

 

 

Specifikationer emaljmugg friluftsliv:

Material: Emaljerad plåt (fri från giftliga metaller)
Färg: grundfärg varmt vit med svart rand upptill
Motiv: Lägereld
Text: Life is better around the campfire
Volym: 300 ml (3 dl)
Vikt: ca 150 g
Mått: 8 cm hög, diameter 8 cm
Övrigt: Tål ej mikro, diskas för hand om glans vill behållas över tid

 

emaljmuggarTre snygga emaljmuggar som passar fiskare, skogsälskare och lägereldsälskare!

 

Tipsa

Upptäck mer