Emaljmugg blå Hit the road

WAWGH322 - Ohlsson & Lohaven

Blå emaljerad mugg med mountainbike i fjällen - med texten Hit the Road!

179.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (69:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Blå emaljmugg för friluftsare med fjäll och mountainbike

Hit the Road är texten på den här fräsiga emaljmuggen!

Det här är en emaljmugg av standardstorlek - 8 cm hög och volym på drygt 3 dl. Men det är också allt som är standard med den här emaljerade plåtmuggen - för till utseendet med starka och modiga färger är den verkligen något extra!

 

Emaljmugg för dig som gillar aktivt friluftsliv

Gillar du fjällen? Ett aktivt friluftsliv som innehåller mountainbike - då är den här emaljmuggen mitt i prick! Passar förstås alla som tycker den är snygg. Men speciellt dig som vill påminnas om att äventyret finns där för att ta sig an och låta sig utmanas av! Kanske gillar du själv att cykla moutainbike - eller din vän? Ge bort som present så blir du poppis!

 

Emaljerad mugg med tryck som sticker ut

Det finns inget mesigt över den här emaljmuggen med texten Hit the Road. Den är en emaljmugg med modiga färger för färgstarka friluftsmänniskor. I vårt tycke den allra högsta kvaliten på trycket på emaljmugg eftersom det inte finns en vit grundfärg. Grundfärgen är istället mörkblå med ljusare blå rand upptill och detaljer i ljusare blå, gul och vitt.

Den är emaljmuggen är parhäst med en annan emaljmugg med attityd för friluftsare också den med väldigt fina  och kaxiga färger. Båda av märket Gentlemen´s Hardware.

 

Emaljmugg - lätt att ta med!

En emaljmugg väger så lite, det är därför den är perfekt att ta med sig på äventyr. Hit the Road! Haka på den utan på ryggsäcken så du har den smidigt till hands när du vandrar eller cyklar. Hala upp den vid fjällbäcken och släck törsten Eller häll kaffe eller annan favoritdryck i när du rastar. Och där emellan drick ur den hemma vid köksbordet när du längtar och planerar nästa äventyr!

 

 

Specifikationer Emaljmugg Hit the Road:

Material: Emaljerad plåt (garanterat blyfri)
Färg: Mörkblå med ljusare blå och gula detaljer
Text: Hit the Road i vit färg
Motiv: Fjäll och cyklist
Volym: 300 ml (3 dl)
Mått: 8 cm hög, diameter 8 cm
Varumärke: Gentlemen´s Hardware

Tål ej maskindisk (möjligen att den behåller glansen med spolglans) eller mikrovågsugn.

 

 

Tipsa

Upptäck mer