EasyVac - Manuell vakuumförpackare

EV001 - EasyVac

Manuell vakuumförpackare för vanliga plastpåsar. Liten och behändig, får plats i kökslådan. Svensk uppfinning, svensktillverkad.

299.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar

Vikt 0.2 kg
Mängdrabatt
AntalPris per st
3 st239.00 st
2 st269.00 st
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Vakuumförpackaren EasyVac drar luft ur vanliga fryspåsar

EasyVac är en manuell vakuumförpackare för dig som vill öka hållbarheten på maten. Passar dig som vill köpa en liten och smidig vakuumförpackare till lågt pris!Den här vakuumförpackaren är populär bland alla som vill öka matens hållbarhet och kunna förvara den längre i frysen, utan att den tappar i fräschhet eller smak. EasyVac används både för kött och fisk, samt bär, svamp och frukt.

Det som är speciellt med EasyVac jämfört med andra vakuumförpackare är att den är liten, billig och handdriven – och dessutom en svensk patenterad uppfinning som tillverkas i Sverige. En annan fördel är att den fungerar med helt vanliga fryspåsar, du behöver inte köpa påsar av ett speciellt märke.

 

 

Varför ska jag köpa en EasyVac vakuumpackare?

Eftersom vakuumförpackaren krymper dina matförpackningar får du bättre plats i kyl och frys. Dessutom förhindrar den uttorkning och frysbränna. Den spar dig pengar, håller din mat fräsch och näringsrik längre.

Då EasyVac är så liten och billig kan vem som helst köpa den, utan att ha ett enormt behov av att vakuumförpacka stora mängder livsmedel. Det är heller ingen stor maskin som tar upp bänkyta i köket utan förvaras i en vanlig kökslåda. EasyVac är bara 15 cm lång.

 

 

Hur fungerar EasyVac vakuumförpackare?

EasyVac är riktigt enkel att använda. Vakuumförpackaren fungerar som en pump och du pumpar ur luften ur påsen enkelt med några handrörelser upp och ned. För den som vill kan man även montera ett fäste under ett köksskåp och när man ska vakuumförpacka skruvar man i EasyVac för hand i fästet innan man pumpar, och får på så sätt lite mer stadga.

Vakuumförpackare minskar oxidation eftersom luften pumpas ur förpackningen. På så sätt förlängs hållbarheten, men även smak och näring bibehålls längre.

Du behöver inte köpa speciella påsar till din EasyVac, vanliga fryspåsar fungerar alldeles utmärkt.

 

 

manuell vakuumförpackare EasyVac tillsammans med kött och tomater.
Den manuella vakumförpackaren EasyVac får alltid plats och kräver ingen ström.

 

 

Var kan jag köpa den manuella vakuumförpackaren EasyVac (förr kallad P-pac)?

Just nu hittar du EasyVac endast hos Smart Fritid som även tillverkar dessa smarta vakuumförpackare. Du köper vakuumförpackaren online här i webbshoppen!

Specifikationer EasyVac:

  • Max längd: 220 mm

  • Min längd: 150 mm

  • Fästets storlek: 60 x 60 x 25 mm

  • Monteras med 4 skruv som medföljer

5 års garanti, en svensk uppfinning och helt svensktillverkad.

 

Köp EasyVac vakuumpump av tillverkaren Smart Fritid - vi ger dig mängdrabatt och snabb leverans!

 

 

----------------------------

EasyVac är en svensk uppfinning, som förr salufördes under namnet P-pac. Efter några års frånvaro på marknaden har den nu åter börjat tillverkas och säljas på kunders begäran. Välkommen att köpa EasyVac vakuumpackare du också, för att se om du tycker att den är lika smart och smidig som andra gör! Smart Fritid ger dig riktigt snabba leveranser och bra service.


----------------------------

 

 

Tipsa