Casström No.10 Swedish Forest knife - knivblad av kolstål och handtag av masur i paket med tändstål med handtag av masur + fodral av nöt.

Casström No.10 Kombo Kolstål - Masur

13124 - Casström

Paket kniv + tändstål + knivfodral för båda.

1995.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 120.26 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Casström No.10 Kombo kniv och tändstål i kolstål - masur

Casström No.10 Swedish Forest Knife K720 + ett knivfodral med plats för tändstål + ett matchande tändstål i masurbjörk. (Pakererbjudande)

 

Skogskniven från Casström No. 10 Swedish Forest Knife K720 med knivblad av kolstål och skaft av masurbjörk - läs mer här - passar bra ihop med tändstålet från Casström med handtag av masurbjörk - läs mer här - och båda passar i det specialsydda knivfodralet som ingår i köpet.

 

Skogskniv - bushcraftkniv - jaktkniv + tändstål och fodral

Swedish Forest knife K720 är kort beskrivet en kraftig allroundkniv lämpad för lättare sysslor i skogen som att spänta mindre vedträn till lägerelden, och fungerar som bushcraftkniv när du vill tälja en kåsa eller slev till matlagning och även som en jaktkniv om du behöver flå ett djur efter jakt.

 

Den mångsidiga skogskniven Casström No. 10 Swedish Forest Knife K720 är med andra ord en bra medhjälpare i skogen - och passar perfekt med tändstålet som också det har ett vackert handtag av masurbjörk

Både kniv och tändstål förvarar du i det kraftiga knivfodralet sydd av brunt läder från nöt. Då har du både tändstål och kniv samlat i knivfodratet lättillgängligt utan risk att tappa bort dina två viktigaste saker för överlevnad i vildmarken.

 

 

Specifikationer Casström No 10 kombo:

Ingår:

 

 Casström Swedish Forest knife + tändstål + fodral

 

 

 PS. Här hittar du alla våra frilustsknivar

 

Tipsa