Adirondackstol tvåsits

2537 - Canadian Outdoor

Adirondackstol för två! Fungerar som en soffa och är billigare än två separata stolar. Av cederträ som grånar till silvergrått.

5989.00 kr
Svea WebPay Delbetalning 286.69 kr /Månad. (24 Månad.)
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
  • Fri frakt över 995:- (89:- vid köp för lägre belopp)

  • Snabb leverans!

  • Öppet köp 365 dagar!

  • Vi bryr oss - även efter ditt köp!

Adirondackstol tvåsits

Vill du kramas med någon du gillar - då kan den klassiska Adirondackstolen omgjord till en tvåsitsstol vara något för dig! Billigare än att köpa två separata stolar.

 

Den klassiska Adirondack-stolen i sitt originalutförande har nu fått en följeslagare i form av en tvåsitsig version. Precis som sin populära föregångare är även denna tvåsitsare skapad för den som gillar att sitta bekvämt. Sätets och ryggstödets vinklar är noggrant utformade, vilket gör den riktigt skön att sitta i.

Med Adirondack Classic Two-Seater är du redo att koppla av, oavsett om det är på altanen, på gräsmatten eller på bryggan.

 

Vilket träslag är Adirondäck-stolen gjord av?

Denna tvåsitsiga Adirondack-stol är en solid handgjord utemöbel, tillverkad av massivt och hållbart cederträ. Cederträet som är av högsta kvalitet och speciellt utvalt för den nordiska marknaden är både lätt och starkt. Cederträets naturliga oljehalt ger den ett praktiskt taget underhållsfritt skydd mot väder och vind.

 

Det naturliga träet är obehandlat och med tiden kommer cederträet att utveckla en vacker silvergrå patina. Om du önskar behålla den ljusa nyansen kan möbeln behandlas för att bevara sin ursprungliga färg längre.

 

Hur levereras Adirondack tvåsits?

För att den tvåsitsiga Adirondack ska nå dig säkert och i bästa skick, levereras den platt förpackad.

Det finns förborrade hål. Monteringsanvisningar för den tvåsitsiga Adirondackstolen medföljer liksom alla nödvändiga skruvar och bits. För att underlätta monteringen rekommenderas en borrmaskin eller stjärnmejsel.

 
 

Specifikationer Adirondack stol tvåsits:

Höjd: 92 cm
Bredd: 122 cm
Djup:
94 cm
Material: 
ceder från Nordamerika
Varumärke: Canadian Outdoor
Finns att köpa till: Fotpall
Leverans: Levereras i platt paket med förborrade hål - fri frakt!
Monterinsanvisning: finns här

 

Köp en tvåsitsig adirondackstol av Smart Fritid - fri frakt!

 

PS. Här hittar du våra andra däckstolar!

Och här finns fler utesoffor.

 

 

 

Tipsa