Laddar, vänta lite...

Källrå Vildmarksprodukter

Källrå tillverkar Kolbullepannan Källrå med 50 och 80 cm långa skaft. I en kolbullepanna tillagar du de traditionella kolbullarna, gjorda av bara mjöl, vatten och salt, precis som på 1800-talet av de kringresande rallarna, flottarna, kolarna och skogshuggarna. Kolbullarna steks med fläsk, förr Amerikafläsk och idag bacon, och avnjuts gärna med lingonsylt. Är än idag populära på festivaler. Kolbullepannan är hantverksmässigt gjord av 1,5 mm handknackad plåt av ett familjeföretag i Källrå, Medelpad. Den fungerar förstås lika bra som vanlig stekpanna över öppen eld och rymmer 2-3 stekta ägg. Levereras i en praktisk liten jutesäck.
Handla tryggt och smidigt hos Smart Fritid. Vi bryr oss om våra kunder och försöker ha riktigt snabba leveranser. Köp online hos oss!